Waarom kiezen voor een Bogaard Badkamer?

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Waarom kiezen voor een Bogaard Badkamer?

Als u kiest voor een badkamer bij Bogaard Badkamers, dan kiest u voor een tijdloze, comfortabele en vakkundig geïnstalleerde badkamer.

Bij Bogaard werken we volgens een eenvoudige maar doeltreffende filosofie: u staat centraal. U krijgt geen standaard badkamer, maar een badkamer die tot in de kleinste details is afgestemd op uw wensen.

De badkamer die past bij u

Wij maken badkamers niet zomaar, maar ontwerpen ze helemaal om in de smaak te vallen: úw smaak! Een simpele optelsom van uw stijl, de wijze van gebruik, uw gezinssamenstelling, budgettaire mogelijk en bovenal uw smaak garanderen dat een Bogaard Badkamer altijd zal aansluiten bij wat u voor ogen had, of dat zelfs overtreffen.

Bekijk hier de verschillende stijlen badkamers, de tegels en sanitair van Bogaard Badkamers.

Inspiratie opdoen in onze showroom

In onze showroom in Almere kunt u zich rustig orienteren op de verschillende stijlen badkamers. Landelijke, moderne of design badkamers met de modernste apparatuur en een geweldige afwerking; het is allemaal mogelijk bij Bogaard Badkamers. Kom dus volledig vrijblijvend naar onze showroom voor inspiratie en kies zelf uw ideale badkamer uit.

Lees hier meer over de mogelijkheden in onze showroom.

Erkend vakmanschap


Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. Ook op zaterdag bent u van harte welkom! We zijn te vinden in Almere Muziekwijk op het onderstaande adres.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Bereken mijn route naar Bogaard Badkamers

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten