Waarom kiezen voor een Bogaard Badkamer?

Als u kiest voor een badkamer bij Bogaard Badkamers, dan kiest u voor een tijdloze, comfortabele en vakkundig geïnstalleerde badkamer.

Bij Bogaard werken we volgens een eenvoudige maar doeltreffende filosofie: u staat centraal. U krijgt geen standaard badkamer, maar een badkamer die tot in de kleinste details is afgestemd op uw wensen.

De badkamer die past bij u

Wij maken badkamers niet zomaar, maar ontwerpen ze helemaal om in de smaak te vallen: úw smaak! Een simpele optelsom van uw stijl, de wijze van gebruik, uw gezinssamenstelling, budgettaire mogelijk en bovenal uw smaak garanderen dat een Bogaard Badkamer altijd zal aansluiten bij wat u voor ogen had, of dat zelfs overtreffen.

Bekijk hier de verschillende stijlen badkamers, de tegels en sanitair van Bogaard Badkamers.

Inspiratie opdoen in onze showroom

In onze showroom in Almere kunt u zich rustig oriënteren op de verschillende stijlen badkamers. Landelijke, moderne of design badkamers met de modernste apparatuur en een geweldige afwerking; het is allemaal mogelijk bij Bogaard Badkamers. Kom dus volledig vrijblijvend naar onze showroom voor inspiratie en kies zelf uw ideale badkamer uit.

Lees hier meer over de mogelijkheden in onze showroom.

Ruim 35 jaar ervaring en kennis

Volledige installatie van uw badkamer

Uitsluitend kwaliteit badkamers

Wilt u komen kijken?

Maak een afspraak en wij helpen u graag verder

036 531 4302

Showroom Bogaard Badkamers
Operetteweg 42
1323 VB Almere

Openingstijden
Maandag: op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: gesloten