Badkamers

Voordelig een complete badkamer kopen bij Bogaard Badkamers

Voor een gloednieuwe badkamer voor uw nieuwe huis of renovatie van uw huidige badkamer komt u langs bij Bogaard Badkamers. Wij hebben ruime keuze in douches, baden, badkamermeubelen, tegels en radiatoren. Door zelf uw stijl, tegels en sanitair te kiezen, richt u uw badkamer geheel naar uw eigen stijl in. Uiteraard met onze hulp. Onze specialisten begeleiden u tijdens het gehele proces: van idee en ontwerp tot montage en onderhoudsadvies.

  • Ruim 35 jaar ervaring en kennis
  • Assistentie van a tot z: van ontwerp tot installatie
  • Uitsluitend kwaliteitbadkamers
  • Uw droombadkamer volledig op maat

Kom langs in onze badkamershowroom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak een afspraak Bel 036 531 4302

Alles voor een complete badkamer

Sanitair voor uw badkamer

Een complete badkamer is in veel gevallen voorzien van een douche en/of bad, wastafel met kraan, spiegel, radiator en tegels. Voor extra comfort kiest u bijvoorbeeld voor een whirlpool en handige badkameraccessoires, zoals een handdoekenrek, zeepdispenser of make-upspiegel. Ons sanitair is te bekijken en te bestellen in de webshop. Alle sanitaire voorzieningen boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd. U kunt ook langskomen in onze showroom om het nieuwste sanitair te bekijken. Stel uw eigen droombadkamer samen met hulp van een van onze adviseurs.

Badkamertegels

Een groot deel van de badkamer bestaat uit tegels. Zowel de kleur als de grootte van de tegels zijn bepalend voor de stijl die u wilt creëren. Bogaard Badkamers heeft een groot aanbod vloertegels en wandtegels. Deze zijn direct online te bestellen in de webshop, maar kom het aanbod gerust eerst eens bekijken in onze showroom. De adviseurs helpen u graag bij de keuze voor geschikte tegels voor uw badkamer.

Badkamerstijlen

Ontdek bij Bogaard Badkamers drie badkamerstijlen: landelijke badkamers, moderne badkamers en design badkamers. Deze stijlen geven u een eerste richting, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Landelijke badkamer

Creëer een relaxte en natuurlijke sfeer met een landelijke badkamer. Door een verfijnde combinatie van robuuste materialen en prachtige aarde- en zandtinten stapt u iedere dag in een oase van rust.
Lees meer over onze landelijke badkamers

Moderne badkamer

Moderne badkamers zijn tijdloos en minimalistisch. Door de strakke, rechte lijnen en afwerking heeft uw badkamer in deze stijl een rustige uitstraling. Glazen wanden zorgen er bij een moderne badkamer vaak voor dat de badkamer extra ruim lijkt.
Lees meer over onze moderne badkamers

Design badkamer

Sanitair en meubels met bijzondere vormen zijn kenmerkend voor een design badkamer. De exclusieve uitstraling wordt versterkt door de nieuwste technische snufjes, bijvoorbeeld een multimediasysteem of whirlpool met lichttherapie.
Lees meer over onze design badkamers

Levering en montage van uw badkamer

Onze installatiemonteurs hebben ruim 35 jaar ervaring in het plaatsen van badkamers. Van de strakke montage van de tegels tot de installatie van het sanitair: de complete badkamer wordt naar uw wens geplaatst door onze vakkundige monteurs.

Kom langs in de showroom

Doe in onze showroom ideeën op voor uw nieuwe badkamer. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden en van advies te voorzien. Maak een afspraak of kom langs zonder afspraak.
Maak een afspraak Bel 036 531 4302

Ruim 35 jaar ervaring en kennis

Volledige installatie van uw badkamer

Uitsluitend kwaliteit badkamers

Bent u geïnspireerd

Maak een afspraak en we helpen u graag verder

036 531 4302

Showroom Bogaard Badkamers
Operetteweg 42
1323 VB Almere

Openingstijden
Maandag: op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: gesloten