De badkamer van uw dromen, in uw eigen stijl

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

De badkamer van uw dromen, in uw eigen stijl

Bij Bogaard Badkamers kunt u eindeloos combineren om zo de badkamer van uw dromen samen te stellen. Onze badkamers zijn opgedeeld in meerdere categorieën: landelijke, moderne, klassieke en design badkamers. Binnen elke stijl (en natuurlijk ook daarbuiten) kunnen wij de badkamer helemaal afstemmen op uw wensen, gebruikswijze en budgettaire mogelijkheden. Raak geïnspireerd door de verschillende badkamer stijlen die we hieronder bespreken. Bij Bogaard Badkamers vindt u het beste badkamerassortiment voor elke gewenste stijl. Richt uw badkamer geheel in naar eigen stijl en smaak!

Badkamer stijlen: zoveel mensen, zoveel wensen

Bij het inrichten van de badkamer kunt u kiezen uit allerlei tegels en sanitair in verschillende badkamer stijlen. Neem bijvoorbeeld een klassieke of industriële badkamer. Deze twee stijlen van badkamers lopen behoorlijk uiteen. Hoewel we nog steeds vaak zien dat men voor een klassieke badkamer kiest, wint ook de robuuste stijl van de industrie terrein als badkamerstijl. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Het is uiteraard mogelijk om elementen uit diverse badkamer stijlen met elkaar af te wisselen en te combineren. Of als u graag met enige regelmaat uw stijl verandert, dan kunt u ook voor een neutraal ontwerp gaan waarin u met accessoires het verschil maakt.

Landelijke badkamerstijl

De rust van ruraal leven. Met een landelijke badkamerstijl waant u zich in een idyllische badkamer op het platteland. Lekker het gevoel van vroeger herleven in uw eigen moderne badkamer: met de landelijke stijl badkamers van Bogaard creëert u een badkamer met een nostalgische sfeer. Voor heerlijk ontspannen badderen.

Lees meer over onze landelijke badkamers

Moderne badkamer stijlen

Moderne badkamers kenmerken zich door strakke lijnen en een minimalistische inrichting. In het assortiment van Bogaard Badkamers vindt u diverse moderne badkamers. Voorzie uw badkamer van de stijl die bij u past. Dit type badkamerstijl vormt een mooie basis voor iedereen die van strakke badkamers houdt, maar ook voor degene die graag varieert met badkameraccessoires.

Lees meer over onze moderne badkamers

Design badkamers

Houdt u van unieke ontwerpen? Onze design badkamers zijn strak en perfect afgewerkt. De unieke vormgeving van de meubels zorgen voor een bijzondere sfeer die u nergens anders vindt. Kies voor een design stijl badkamer met een luxe ontwerp dat toch tijdloos is en goed bij u past.

Lees meer over onze design badkamers

Klassieke stijl badkamers

De klassieke badkamers van Bogaard Badkamers passen in ieder huis en bij iedere stijl. Er bestaan verschillende soorten klassieke badkamers, zoals retro, Engels, vintage, jaren 30 en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden en de opties? We helpen u graag met een klassieke badkamerstijl ontwerp!

Bekijk onze klassieke badkamers

Industriële stijl badkamers

De industriële badkamer is dé stoere trend voor liefhebbers van robuustere woonstijlen. Deze badkamerstijl haalt inspiratie uit de industrie en vooral oude pakhuizen en fabrieksgebouwen waar veel grof, donker staal en ruwe materialen te zien zijn. Deze manier van badkamer stijlen passen we vaak toe in panden met hoge plafonds, waar de zware, zwarte elementen goed tot hun recht komen.

Bekijk onze industriële stijl badkamers

Hotel chique badkamerstijl

Geniet u ook zo van de luxe in een hotelbadkamer en wilt u altijd dat heerlijke gevoel hebben dat u op vakantie ook hebt? U bent niet de enige! Veel mensen genieten van de luxe van hotel chique badkamers. En nu kunt u daar thuis gewoon van blijven genieten door voor de badkamerstijl Hotel Chique te kiezen. Breng de luxe stijl badkamer naar uw huis.

Badkamer in eigen stijl

Met tegels en sanitair kunt u uw eigen stijl doorvoeren in uw badkamer. Badkamertegels kunnen bijvoorbeeld in bepaalde patroon geplaatst worden of kleuren kunnen gecombineerd worden. Plaats de tegels schuin onder elkaar voor een speels effect en versterk dit door meerdere kleuren te combineren. U kunt er ook voor kiezen om het ontwerp strak te houden.

Wat uw badkamerstijl ook is, met het sanitair leggen we extra nadruk op de gekozen stijl. Sanitaire voorzieningen met strakke lijnen zorgen voor een moderne uitstraling, terwijl we de rondere producten vaak in landelijke en design badkamers gebruiken.

Goedkope badkamer

Bogaard Badkamers geeft u een ruime keuze uit sanitair, tegels en meubels waarmee u een badkamer uitzoekt voor elk budget. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één of twee wasbakken en tussen een bad en een simpele douchewand (of kiezen voor beide). Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kranen en accessoires in allerlei badkamer stijlen.


Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. Ook op zaterdag bent u van harte welkom! We zijn te vinden in Almere Muziekwijk op het onderstaande adres.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Bereken mijn route naar Bogaard Badkamers

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten