De badkamer van uw dromen, in uw eigen stijl

Bij Bogaard Badkamers kunt u eindeloos combineren om zo de badkamer van uw dromen samen te stellen. Onze badkamers zijn opgedeeld in drie hoofdcategorieën: landelijke, moderne of design badkamers. Binnen elke stijl (en natuurlijk ook daarbuiten) kunnen wij de badkamer helemaal afstemmen op uw wensen, gebruikswijze en budgettaire mogelijkheden. Inspireer en overtuig uzelf door hieronder enkele voorbeelden van deze verschillende stijlen te bekijken.

Landelijke badkamers

Lekker het gevoel van vroeger herleven in uw eigen moderne badkamer: met de landelijke badkamers van Bogaard creëert u een badkamer met een nostalgische sfeer.

Lees meer over onze landelijke badkamers

Moderne badkamers

Moderne badkamers kenmerken zich door strakke lijnen en een minimalistische inrichting. In het assortiment van Bogaard Badkamers vindt u diverse moderne badkamers. Voorzie uw badkamer van de luxe die bij u past.

Lees meer over onze moderne badkamers

Design badkamers

Houdt u van unieke ontwerpen? Onze design badkamers zijn strak en perfect afgewerkt. De unieke vormgeving van de meubels zorgen voor een bijzondere sfeer die u nergens anders vindt. Kies een tijdloos ontwerp dat bij u past.

Lees meer over onze design badkamers

Badkamer in eigen stijl

Met tegels en sanitair kunt u uw eigen stijl doorvoeren in uw badkamer. Badkamertegels kunnen bijvoorbeeld in bepaalde patroon geplaatst worden of kleuren kunnen gecombineerd worden. Plaats de tegels schuin onder elkaar voor een speels effect en versterk dit door meerdere kleuren te combineren. U kunt er ook voor kiezen om het ontwerp strak te houden.

Met het sanitair kan er ook extra nadruk gelegd worden op de gekozen stijl. Sanitaire voorzieningen met strakke lijnen zorgen voor een moderne uitstraling, terwijl rondere producten ook in landelijke en design badkamers gebruikt kunnen worden.

Goedkope badkamer

Bogaard Badkamers geeft u een ruime keuze uit sanitair, tegels en meubels waarmee u een badkamer uitzoekt voor elk budget. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één of twee wasbakken en tussen een bad en een simpele douchewand (of kiezen voor beide). Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kranen en accessoires.

Ruim 35 jaar ervaring en kennis

Volledige installatie van uw badkamer

Uitsluitend kwaliteit badkamers

Bent u geïnspireerd

Maak een afspraak en we helpen u graag verder

036 531 4302

Showroom Bogaard Badkamers
Operetteweg 42
1323 VB Almere

Openingstijden
Maandag: op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: gesloten