Kom inspiratie opdoen voor úw ideale badkamer

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op een nieuwe badkamer, is een plaatje alleen niet voldoende. Wij snappen dat u ook wilt ‘voelen’ hoe uw ideale badkamer er uit moet zien. Daarom nodigen wij u van harte uit om inspiratie op te komen doen in onze showroom in Almere.

Wij laten u hier graag voorbeelden zien van de diverse stijlen badkamers waaruit u bij Bogaard Badkamers kunt kiezen: warme en sfeervolle landelijke badkamers met badkamertegels, een perfect afgewerkte moderne badkamers met nieuw sanitair of een strakke design badkamer, in onze showroom laten u graag uw ideale badkamer beleven.

In onze showroom kunt u ook samen met onze experts kijken naar de mogelijkheden, waarbij (vanuit onze eenvoudige maar doeltreffende filosofie) u centraal staat en wij de badkamer van uw dromen om u heen bouwen. Of het nu een strakke design badkamer is of juist een nostalgische landelijke badkamer, samen ontwerpen we uw droom badkamer.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom en overtuig uzelf van de kwaliteit, afwerking en het gebruiksgemak van de badkamers van Bogaard Badkamers. Wij heten u van harte welkom en bekijken graag de mogelijkheden voor u onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Ruim 35 jaar ervaring en kennis

Volledige installatie van uw badkamer

Uitsluitend kwaliteit badkamers

Bent u geïnspireerd

Maak een afspraak en we helpen u graag verder

036 531 4302

Showroom Bogaard Badkamers
Operetteweg 42
1323 VB Almere

Openingstijden
Maandag: op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: gesloten