Moderne badkamer

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Moderne badkamer

Een moderne badkamer die bij u past

De moderne badkamers van Bogaard Badkamers in Almere zijn voorzien van alle gemakken. Denk aan een zelfreinigend toilet en een design spiegelkast; de mogelijkheden zijn eindeloos. In onze showroom in Almere ziet u meubilair in allerlei vormen en kleuren. Onze experts helpen u bij het samenstellen van uw moderne droombadkamer. Wij houden daarbij rekening met uw wensen op het gebied van vormgeving, materiaalkeuze en kleurencombinaties. Daarnaast bekijken we wat het doel is van de badkamer en wat uw gezinssamenstelling en budget zijn. Aan de hand van deze informatie ontwerpen we een moderne badkamer die geheel bij u en uw wensen past.

Moderne badkamer: tijdloos en minimalistisch

Kenmerkend voor een hedendaagse badkamer zijn de minimalistische en tijdloze aspecten. Strakke tegels en modern sanitair geven uw badkamer een rustige uitstraling. Verder is ons meubilair en sanitair van alle gemakken voorzien, waardoor u van optimaal comfort geniet.

Door de oppervlakte optimaal te benutten, creeren we een ruim ogende badkamer. Een van de manieren om dit te doen, is het toevoegen van glaswerk. Glas past uitstekend bij het moderne thema; het vergroot de ruimtelijkheid van uw badkamer vanwege de lichtdoorlatende eigenschappen.

Bogaard Badkamers: de expert in moderne badkamers

Met grote, strakke tegels voegt u een optisch effect toe aan uw moderne badkamer. Uw badkamer lijkt hierdoor veel groter. Tegels zijn niet alleen ideaal om de vloer van uw badkamer te bedekken, ook wandtegels zijn in een moderne badkamer een goede optie. Bogaard Badkamers heeft ruim 35 jaar ervaring met badkamers en wij betegelen dan ook graag zowel de vloer als de wanden van uw moderne badkamer. Bezoek onze showroom om al onze mogelijkheden te bekijken.

De kleur van uw moderne badkamer

U heeft bij ons de keuze uit vele kleuren om uw moderne badkamer in te richten. Zwart en wit zijn populaire keuzes voor een hedendaagse badkamer, vaak met een hoogglansafwerking. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw badkamer in een andere kleur te ontwerpen of meerdere kleuren te combineren. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Doe dan inspiratie op in onze badkamershowroom in Almere.

Optimale ontspanning in een inloopdouche of bad

Ook van een kleine badkamer maken we een plek waarin u heerlijk tot rust komt. Niet in iedere badkamer is ruimte voor een bad, maar een goed alternatief hiervoor is de inloopdouche. U heeft diverse mogelijkheden om een inloopdouche helemaal aan te passen naar uw eigen smaak en wensen. Het grote voordeel van een inloopdouche is dat deze veel minder ruimte inneemt dan een bad, maar wel luxer is dan een normale douche. Ook is een inloopdouche minimalistisch, hetgeen goed aansluit bij het moderne thema van de badkamer.

Bezoek onze moderne badkamershowroom in Almere

Wilt u inspiratie opdoen voor uw moderne badkamer? Breng dan eens een bezoek aan onze badkamershowroom in Almere. Hier ziet u vele ontwerpen voor hedendaagse badkamers en de verschillende kleuren en materialen waarmee wij werken. Verder heeft u de mogelijkheid om de apparatuur en het meubilair te bekijken. Onze experts bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw ideale moderne badkamer te creeren. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze professionals door te bellen naar 036 531 4302.

Showroom Bogaard Badkamers

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten


Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. Ook op zaterdag bent u van harte welkom! We zijn te vinden in Almere Muziekwijk op het onderstaande adres.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Bereken mijn route naar Bogaard Badkamers

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten