Landelijke badkamer

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Landelijke badkamer

Met een landelijke badkamer heeft u een sfeervolle, warme en nostalgische ruimte om tot rust te komen. Bij Bogaard Badkamers in Almere heeft u veel mogelijkheden om een landelijke badkamer in richten naar uw wens. Landelijke accessoires en bijpassend sanitair zorgen voor een klassiek tintje. Onze experts helpen u graag bij het vinden van uw ideale landelijke badkamer. Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken door te bellen naar 036 531 4302.

Klassieke meubels voor uw landelijke badkamer

Vintage meubels zorgen voor het unieke effect in uw landelijke badkamer. Om de landelijke stijl door te voeren, kiest u voor niet perfect afgewerkt nostalgisch meubilair. Hiermee creeert u de robuuste uitstraling waar badkamers met een landelijke stijl bekend om staan. Met bijpassende landelijke accessoires maakt u van uw badkamer één geheel.

Hout: onmisbaar in de landelijke badkamer

Bij een inrichting in landelijke stijl mag hout niet ontbreken. Hout straalt de warmte, rust en authenticiteit uit die uitstekend past bij deze stijl. Niet alle soorten hout zijn geschikt voor een badkamer omdat niet alle houtsoorten bestand zijn tegen vocht. Vraag daarom altijd om advies van een deskundige wanneer u houten meubilair wilt aanschaffen voor in uw badkamer. Tropische houtsoorten als merbeau en teak zien we het meest terug in landelijke badkamers. Heeft u een kleinere badkamer? Dan raden we u aan om gebruik te maken van lichte tinten hout die uw badkamer groter doen lijken.

De kleur van uw landelijke badkamer

Natuurlijke kleuren, zoals aardetinten en zandkleuren passen het beste bij een landelijke badkamer. Combineer deze kleuren met offwhite en crème voor een klassiek en rustig effect. Wilt u liever meer kleur in uw badkamer? Kies dan voor pastelkleuren. Deze zachte tinten passen goed bij de landelijke stijl en u behoudt hiermee het rustgevende karakter van de badkamer.

Op het gebied van tegels heeft u eveneens keuze uit verschillende soorten, kleuren en patronen. Kies voor 45×45 tegels of laat uw badkamer betegelen met de luxere 60×60 tegels. In onze showroom bekijkt u al onze mogelijkheden op het gebied van tegels.

Bezoek onze badkamershowroom in Almere

Laat u inspireren in onze badkamershowroom in Almere. Hier hebben we diverse landelijke badkamers ingericht om u een idee te geven van de mogelijkheden. Bekijk in de showroom de verschillende ontwerpen, kleuren en materialen waarmee wij werken. U heeft eveneens de mogelijkheid om vooraf een afspraak te maken met een van onze experts. Zij helpen u graag met het ontwerpen van uw droombadkamer in landelijke stijl. Hierbij houden ze rekening met uw wensen en smaak, uw gezinssamenstelling en het doel van de badkamer. Bogaard Badkamers heeft meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van landelijke badkamers. Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs door te bellen naar 036 531 4302.

Showroom Bogaard Badkamers

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten


Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. Ook op zaterdag bent u van harte welkom! We zijn te vinden in Almere Muziekwijk op het onderstaande adres.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Bereken mijn route naar Bogaard Badkamers

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten