Kleine compacte badkamers

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Kleine compacte badkamers

Niet iedereen heeft een riante badkamer, desondanks zijn er tegenwoordig ook talloze oplossingen voor kleine, compacte badkamers. Indien u uw badkamer slim inricht, met gebruik van de juiste kleuren en materialen, dan kunt u er alsnog een heerlijke en stijlvolle plek van maken. Kom langs bij onze showroom in Almere om inspiratie op te doen. Neem gelijk de afmetingen van uw badkamer mee, zodat we samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 • Compacte oplossingen met stijl
 • Kwaliteit, comfort & design
 • Meer dan 35 jaar ervaring in
  badkameroplossingen

Ideeen voor een kleine badkamer

Een kleine badkamer hoeft niet per se helemaal wit te zijn om er ruimtelijk uit te zien. Er zijn meerdere tips & tricks om uw badkamer gezellig en mooi te maken. Ga voor bijzondere verlichting: dit kan uw badkamer een geheel andere sfeer geven. De meeste badkamers zijn uitgerust met een basic plafondlamp. Denk aan wandverlichting bij de spiegel of spotjes in het plafond.

Een kleine badkamer met ligbad

Een compacte badkamer kunt u zeker combineren met een ligbad. We kijken samen met u naar de ideale indeling. U kunt bijvoorbeeld een bad combineren met een douche. In sommige gevallen komt het dan het best uit om te kiezen voor een hoekbad in plaats van een ligbad.


Maak gebruik van licht

Een kleine badkamer geeft u ruimte met behulp van licht. Zorg daarom voor minimale wering van binnenkomend zonlicht. Heeft u geen raam in uw badkamer? Zorg dan voor verlichting op meerdere plaatsen. U kunt naast een plafondlamp ook verschillende wandlampen plaatsen, zodat de gehele ruimte tot zijn recht komt.

Mix donkere met lichte kleuren

Wilt u graag een kleurtje op de muren? Onze ontwerper kijkt samen met u welke kleur het best past bij de stijl die u voor ogen heeft. Bij compacte badkamers adviseren we om maximaal één wand een eruit springende kleur te geven en de rest van de wanden licht te houden. Op deze manier voorkomt u dat uw badkamer er nog kleiner uitziet.

Kies voor een glazen inloopdouche

Wanneer u kiest voor een glazen inloopdouche, dan creeert u de uitstraling van meer ruimte. Op deze manier ziet u nog steeds alle hoeken van de ruimte, waardoor deze optisch groter lijkt. Tegenwoordig zijn er prachtige glazen oplossingen, bijvoorbeeld: meerdere ruiten in één glazen wand of licht getint glas.

Strak design

Een compacte badkamer kan er nog steeds strak en modern uitzien. In onze showroom presenteren we u meerdere modelbadkamers, waarmee u inspiratie op kunt doen. We hebben industriele, moderne en high-end badkamers.

Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

De deuren van onze showroom staan voor u open van dinsdag t/m zaterdag. Op maandagen bent u welkom op afspraak. Vergeet u de afmetingen van uw badkamer niet mee te nemen?

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Openingstijden

 • Maandag: Op afspraak
 • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
 • Zondag: Gesloten