Hotel chique badkamers

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Hotel chique badkamers

 Hotel chique badkamers

Tijdens een verblijf in een hotel genieten de meeste mensen van de hotel chique badkamers. Maar waarom zou u alleen tijdens een hotelbezoek genieten van een ruime badkamer met superluxe uitstraling? Het is tegenwoordig erg populair om deze weelderige badkamerstijl mee naar huis te nemen, zodat u altijd het gevoel heeft dat u op vakantie bent. Wilt u meer informatie of samen met een van onze adviseurs uw eigen hotel chique badkamer ontwerpen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom in Almere.

  • Superluxe badkamers voor een hotelervaring in huis
  • Meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen en plaatsen van badkamers
  • Altijd uitstekende service, online en in onze showroom

Bekijk hotel chique badkamers in Almere

Bij Bogaard Badkamers zijn we van mening dat iedereen het verdient om thuis net zo goed te kunnen relaxen als in een hotelbadkamer. Bent u het daarmee eens en wilt u de mogelijkheden bekijken? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken of maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Almere. We helpen u graag met het ontwerpen van uw nieuwe droombadkamer in hotel chique-stijl. Bekijk ook eens onze klassieke, moderne, kleine & compacte, landelijke, high-end en industriële badkamers voor meer badkamerinspiratie.

 


Wat is een hotel chique badkamer?

De naam zegt het eigenlijk al, maar een hotel chique badkamer heeft de luxueuze uitstraling die badkamers in hotels vaak hebben. Deze badkamers zijn meestal een mix van verschillende stijlen, maar het belangrijkste is dat het sanitair, de tegels en de badkameraccessoires een kostbare uitstraling hebben. De stijlvolle en moderne uitstraling maken van uw badkamer hét pronkstuk van uw woning.

Kenmerken van hotel chique badkamers

In een hotel is de stijl van de badkamer natuurlijk afhankelijk van onder andere het aantal sterren, het type, en de algehele stijl van het hotel, maar over het algemeen hebben hotel chique badkamers dezelfde kenmerken. Een voorbeeld hiervan is dat hotelbadkamers vaak geen raam hebben, dus om het echte hotelgevoel te creëren kiest u voor donkere kleuren en warm kunstmatig licht. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van kostbare materialen zoals goud, marmer of een kunstmatige variant hiervan.

Technologische handigheden

Ook populair in hotel chique badkamers zijn technologische snufjes. Denk hierbij aan een radio met ingebouwde surround sound speakers, een waterbestendig tv-scherm zodat u al douchend of badderend uw favoriete film of serie kijkt, elektronische kranen met bewegingssensor of zelfs een compleet bedieningspaneel voor alle handelingen in de badkamer. Zo bedient u vanaf één plek de verlichting, kranen, verwarming, geluid en nog veel meer.

Geniet van echte luxe

Met een badkamer in hotel chique-stijl baadt u letterlijk in luxe. Of u nu een ruim of juist een wat krapper budget heeft, bij Bogaard Badkamers vinden we altijd een passend ontwerp voor uw hotel chique badkamer. Tegenwoordig zijn er veel luxe badkamerproducten voor ieder budget en vele zeer realistische kunstmaterialen verkrijgbaar, waarmee een luxe uitstraling voor ieder budget mogelijk is. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaande buttons.

BEZOEK DE SHOWROOM VAN BOGAARD BADKAMERS

Benieuwd welke soort badkamer aan al uw wensen voldoet? Kom langs bij onze showroom in Almere Muziekwijk. We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Op maandagen bent u welkom op afspraak.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Openingstijden

 

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten