Modern design badkamer

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Modern design badkamer

Op zoek naar de modern design badkamer van uw dromen? Bezoek dan de badkamershowroom van Bogaard Badkamers in Almere. Onze design badkamers hebben een prachtige, tijdloze uitstraling. Een design badkamer is modern, strak en voorzien van de nieuwste technologieen. Daarnaast is een design badkamer exclusiever, mede door de bijzondere vormen die een design badkamer heeft. Onze experts van Bogaard Badkamers in Almere horen graag wat uw wensen zijn voor uw design badkamer. Maak via 036 531 4302 een afspraak met onze experts voor vrijblijvend advies.

Strak en tijdloze design badkamers

De afwerking van een design badkamer is meestal strak en netjes; u ziet bijvoorbeeld veel grote tegels en weinig tot geen onderbrekingen in de vloer en op de wanden. Bij design badkamers wordt bij de vormgeving extra aandacht besteed aan losse elementen, zoals een vrijstaand ligbad of handgrepen van het badkamermeubilair.

Minimalistische inrichting

Een design badkamer is modern en strak en heeft meubels die er minimalistisch uitzien. Er is voldoende opbergruimte in de badkamer aanwezig, zodat tandenborstels en make-up niet in het zicht staan. Daarbij wordt de minimalistische uitstraling versterkt door handige badkameraccessoires.

Ledverlichting design badkamer

Ledverlichting benadrukt de bijzondere elementen in de design badkamer en speelt dus een belangrijke rol bij het sanitair. Ledverlichting had vroeger een helwitte kleur, maar tegenwoordig is de verlichting in verschillende wittinten verkrijgbaar. Om excentrieke elementen in de badkamer uit te lichten, kunt u ook gebruikmaken van gekleurde ledverlichting.

Laatste technologieen op het gebied van design

Bent u gek op gadgets of technische snufjes? In een design badkamer vindt u vaak de laatste technologieen. Denk bijvoorbeeld aan een regendouche, een geïntegreerd multimediasysteem of een whirlpool met chromotherapie. Onze adviseur helpt u graag bij het inrichten van uw design badkamer.


Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. Ook op zaterdag bent u van harte welkom! We zijn te vinden in Almere Muziekwijk op het onderstaande adres.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Bereken mijn route naar Bogaard Badkamers

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten