Badkamerspecialist

Met ruim 35 jaar ervaring en kennis durven wij onszelf een echte badkamerspecialist te noemen. Onze filosofie is simpel en doeltreffend: u staat centraal. Wij helpen u dan ook graag bij het vinden de badkamer die volledig voldoet aan uw wensen. Onze experts denken met u mee bij het kiezen én ontwerpen van uw badkamer. Ook kunnen wij de badkamer vervolgens volledig voor u installeren. Wanneer u uw badkamer aanschaft bij Bogaard Badkamers, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gratis bezorging v.a. € 50,-
  • Levering op afspraak
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie van uw badkamer

Unieke badkamer voor u

Kom om inspiratie op te doen langs in onze showroom en bekijk ons ruime assortiment met landelijke, moderne of design badkamers in verschillende afwerkingen. U krijgt een idee van de verschillende stijlen en maakt zo een keuze waar u jarenlang van zult genieten. In onze showroom kunt u tegels en sanitair bekijken en vindt u allerlei verschillende uitvoeringen douchewanden en -bakken, baden en whirlpools, radiatoren en vloerverwarming en toiletten en toebehoren.

Uitsluitend kwaliteit badkamers

Bogaard Badkamers heeft uitsluitend kwaliteitsbadkamers in het assortiment. De producten die wij aanbieden zijn van kwaliteitsmerken zoals Villeroy & Boch, Sphinx en Selectiv. In onze webshop kunt u online alvast een kijkje nemen bij onze:

Bogaard Badkamers

Naast ons ruime aanbod badkamers kunt u bij ons ook terecht voor keukens, wellness en installatietechniek. Bent u op zoek naar een zwembad of sauna? Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts. Ook kunt u ons bellen voor loodgieterswerk en het aanleggen van elektra en klimaatbeheersingssystemen. Neem contact met ons op via 036 531 4302.

Showroom Bogaard Badkamers

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Maandag:Op afspraak
Dinsdag:10:00 – 17:00 uur
Woensdag:10:00 – 17:00 uur
Donderdag:10:00 – 17:00 uur
Vrijdag:10:00 – 17:00 uur
Zaterdag:10:00 – 17:00 uur
Zondag:Gesloten