Tegels Almere

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Tegels Almere

Tegels geven een bepaalde uitstraling aan uw badkamer en zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, materialen en patronen. Ook bij Bogaard Badkamers hebben we een groot assortiment badkamertegels. We begrijpen dat u de aller beste keuze wilt maken, maar dat het kiezen van de juiste tegel lastig is. De badkamer specialisten van Bogaard Badkamers staan in onze showroom in Almere klaar om u te adviseren.
Wilt u er zeker van zijn dat onze badkamer specialist u te woord kunt staan? Maak dan een afspraak via onderstaande buttons.


Een badkamerstijl creeren met vloer- en wandtegels

In onze showroom in Almere hebben we een groot assortiment van vloertegels, wandtegels en tegelstroken. Zowel voor moderne, landelijke, industriële, design als exclusieve badkamers is er een bijpassende tegel te vinden. Maak bijvoorbeeld een strakke, moderne badkamer met tegels in zwart of wit tinten op de muur. Ga bij een landelijke stijl voor bruin en grijstinten, of maak juist een uniek design door tegels van verschillende kleuren te combineren. Naast de uitstraling van de tegel is het belangrijk voor een badkamertegel dat deze bestemd is tegen vochtige ruimtes en niet te glad is.

We hebben al ruim 35 jaar ervaring met badkamers en delen onze kennis graag met u. Schroom dan ook niet om al u vragen te stellen aan onze specialisten in de showroom. Om er zeker van te zijn dat we de juiste afmetingen van uw badkamer hebben komen we op afspraak bij u langs om de badkamer in te meten.

De badkamer als 3D-ontwerp

Voor het kiezen van de juiste badkamertegel maakt onze badkamer specialist ook een 3D-ontwerp voor u. Zo kunt u zien hoe een bepaalde tegel er in uw badkamer uitziet. We rekenen uit hoeveel m2 tegel u nodig hebt. Hierbij houden we rekening met eventuele ‘snijafval.’ Mocht u niet alleen op zoek zijn naar nieuwe badkamertegels, maar naar een complete nieuwe badkamer dan ontwerpt onze specialist dit graag samen met u.

Een vrijblijvende prijsopgave

Als u tevreden bent met het ontwerp van uw nieuwe badkamer of de uitgekozen badkamertegels, ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Na akkoord gaan we aan de slag met het verbouwen van uw badkamer.

Tegels laten zetten

Voor een gegarandeerd strak resultaat, kunt u tegels laten plaatsen door onze installatiemonteurs. Door de jarenlange ervaring leveren onze monteurs altijd strak werk af. We plaatsen uw tegels in het door u gewenste patroon.

Wilt u een mooie en nette badkamervloer en wand? Bel 036 – 531 4302 en vraag naar de mogelijkheden.

Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. Ook op zaterdag bent u van harte welkom! We zijn te vinden in Almere Muziekwijk op het onderstaande adres.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Bereken mijn route naar Bogaard Badkamers

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten