Toiletten en toebehoren

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Toiletten en toebehoren

Op zoek naar een nieuw toilet? Het aanbod kan overweldigend zijn. Zo hebben toiletten verschillende afmetingen en kunt u uit zowel een hangend of staand model kiezen. Belangrijk is dat de wc past bij uw andere sanitair. Bij Bogaard Badkamers heeft u de keuze uit verschillende wc’s. Hierdoor is er altijd een toiletpot die aan uw wensen, smaak en budget voldoet.

Onze toiletten


Spoelrandloos toilet

Bij een toilet mét spoelrand kunnen verschillende bacterien zich ophopen onder de rand. Dit komt doordat het water niet voldoende kracht heeft om de bacterien weg te spoelen wanneer u de wc doorspoelt. Een toilet zonder spoelrand wordt vanzelfsprekend een spoelrandloos toilet genoemd. Dit type wc is zeer hygienisch, omdat bacterien zich niet kunnen ophopen onder de rand. Bij Bogaard Badkamers bieden we verschillende spoelrandloze wc’s aan, waaronder het Wandcloset Icon met een softclose deksel.

Softclose toilet

Een softclose toilet is voorzien van een toiletbril en deksel die langzaam naar beneden zakken. Deze wc’s voorkomen dat de bril met veel kabaal naar beneden valt. Ze zijn ideaal voor huishoudens met kleine kinderen. Loszittende en klapperende toiletbrillen zijn verleden tijd! Ook kunt u met een softclose toilet ’s nachts naar de wc gaan zonder slapende huisgenoten wakker te maken. Het softclose systeem is verwerkt in de scharnieren en is eenvoudig te monteren. Onze Wandcloset Flash is een toiletpot met softclose scharnieren en met quick release. Hierdoor maakt u de wc eenvoudig schoon.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een van onze wc’s? Neem dan contact met ons op via 036 531 4302 of kom langs in onze showroom in Almere.

>> Terug naar het overzicht

Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. Ook op zaterdag bent u van harte welkom! We zijn te vinden in Almere Muziekwijk op het onderstaande adres.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Bereken mijn route naar Bogaard Badkamers

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten