Ontspannen in uw eigen (lig)bad of whirlpool

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Ontspannen in uw eigen (lig)bad of whirlpool

Heeft u behoefte om af en toe heerlijk te ontspannen in een eigen ligbad of whirlpool? Dan heeft Bogaard Badkamers de oplossing voor u: een ruime selectie aan ligbaden en whirlpools, allemaal te bekijken in onze showroom.

Variërend van een ligbad van 170 x 75 tot een volledig luxe whirlpool waarmee u heerlijk tot rust komt. Voor elke stijl, elk gebruik en iedere smaak is er prachtige oplossing.

Kom inspiratie opdoen in onze fysieke showroom in Almere! Kom gerust vrijblijvend langs voor een bezoek en bekijk de mogelijkheden van een ligbad of een whirlpool.


Whirlpool laten plaatsen

Whirlpools, of bubbelbaden, zijn een stap luxere baden dan ligbaden. Een whirlpool maakt gebruik van een water- of luchtstroom voor een ontspannen lichaamsmassage. Er bestaan verschillende whirlpool modellen voor in de badkamer. Ze verschillen in vorm en in maat, maar ook de afwerkingen van whirlpools lopen behoorlijk uiteen. Van stenen tot houten afwerking en accenten. Als u voor uw badkamer voor een whirlpool kiest dan regelen onze vakmensen het plaatsen en installeren.

Welk model bubbelbad installeren?

Welk model whirlpool geschikt is hangt af van de ruimte in de badkamer en het aantal personen waarmee u het bubbelbad wil delen. Er zijn eenpersoonsbaden, maar er bestaan natuurlijk ook grotere modellen voor meerdere personen. Bij Bogaard Badkamers kunt u terecht voor eenpersoonswhirlpools, tweepersoonswhirlpools en vierpersoonswhirlpools. In onze showroom in Almere kunt u alle bubbelbaden bekijken. Naast het formaat is de plaatsingswijze van belang, want er bestaan inbouw en opbouw baden.

Materialen en merken

Naast de grote variatie in vormen en formaten kunt u bij Bogaard Badkamers ook kiezen uit baden in allerlei materialen zoals acryl, geëmailleerd staal en solid surface. In ons assortiment vindt u verschillende top badenmerken waaronder Bette, Xenz, Duravit en Laufen.

inbouwbad

Inbouwbad

Inbouwbaden worden tegen de muur geplaatst en aan de buitenkant netjes afgewerkt met hetzelfde materiaal als de vloer of muur. Het ingebouwde bad is nog steeds de meest populaire manier om een bad in de badkamer te plaatsen. Inbouw ligbaden zijn verkrijgbaar in alle vormen en maten en doordat ze worden afgewerkt aan de buitenkant gaan ze helemaal op in de rest van de badkamerruimte. Bij Bogaard Badkamers bieden we rechthoekige baden, hoekbaden en ruimte besparende baden aan. Een ingebouwd bad neemt weinig ruimte in beslag en we het bad installeren in combinatie met de douche voor nog meer ruimtebesparing.

vrijstaand bad in badkamer

Vrijstaand bad

Wanneer u een ruime badkamer heeft, dan kunt u ook kiezen voor een semi-vrijstaand of geheel vrijstaand bad. Doordat het bad los van de muur staat neemt het meer ruimte in beslag, maar het laat de badkamer ook optisch groter lijken. Dat klinkt tegenstrijdig, maar dat komt omdat de badkuip niet als een groot blok tegen een muur staat geplakt. Daardoor wordt het ook het pronkstuk van de badkamer. We plaatsen vrijstaande baden met ovale, rechthoekige en ronde vorm aan.

back to wall bad

Back to wall baden

Deze baden hebben een vrijstaande uitstraling, maar staan zoals de naam al zegt met de rug (lange zijde) tegen de muur aan. Het zijn dus half vrijstaande baden. Hierdoor kunnen we een muurkraan plaatsen en hoeft u niet achter het bad schoon te maken. Een fijne middenweg tussen een vrijstaand bad en een inbouwbad.

back to corner bad

Back to corner baden

Dit type bad is ook gedeeltelijk vrijstaand. Dat geeft net als bij vrijstaande baden een ruimtelijk gevoel aan de badkamer, maar neemt minder ruimte in beslag. De back to corner baden plaatsen we met hun rug in de hoek van de badkamer. Een echte ruimtebespaarder met een moderne uitstraling.

Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

Benieuwd welke badkamer het best bij uw wensen aansluit? Kom langs bij onze showroom in Almere Muziekwijk. We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Op maandagen bent u welkom op afspraak.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Openingstijden

 

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten