High-end badkamers

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

High-end badkamers

Altijd al gedroomd van een luxe, high-end badkamer? Bij Bogaard Badkamer ontwerpen en innoveren we al ruim 35 jaar de meest exclusieve badkamers. Onze ontwerpers zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends, durven te vernieuwen en creeren unieke designs. Kom langs bij onze showroom in Almere en doe inspiratie op.

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, maar weet u niet goed waar te beginnen? Onze ontwerpers richten uw badkamer zo in, dat deze volledig aan uw visie voldoet. We stellen de juiste elementen samen, zodat de stijl, sfeer en look helemaal on point zijn.

  • Exclusieve badkamers op maat
  • Kwaliteit, comfort & design
  • Ruim 35 jaar vakmanschap

Het comfort van een luxe badkamer

Luxe verleidt niet alleen het oog, maar met name de huid. Onze high-end badkamers zorgen ervoor dat u een nieuwe favoriete plek in huis heeft gevonden. Uw eigen spa, om even tot rust te komen. Een plek om de dag volledig zen te beginnen. Of een plek om bij het vallen van de schemering te genieten van een goede roman en een glas Merlot.

Wat maakt een badkamer high-end?

Een high-end badkamer creeert in de eerste plaats het ‘wauw-effect’. Onze badkamers bestaan uit bijzondere elementen, die maar zelden voorkomen. Het zijn zeer exclusieve badkamers, samengesteld vanuit uw eigen ideeen en onze ontwerper. Een plek om uzelf te verwennen en tot rust te komen.


Combineer natuurlijke elementen

Een badkamer hoort veel meer dan een stenen kubus te zijn. Onze ontwerpers spelen graag met verschillende natuurelementen, zoals beton, hout, glas en planten. Combineer deze elementen met elkaar en u creeert een geheel eigen stijl. Onze ontwerpers gaan met u in gesprek om tot een gepaste samenstelling te komen. U ontvangt van ons een getekend ontwerp, zodat u een duidelijk beeld van de sfeer krijgt.

Durf anders te zijn

Speel met vormen. High-end badkamers bestaan uit unieke vormen, zoals: rond sanitair, ronde spiegels of een ovale kuip op pootjes. Vergroot uw badkamer door de wand boven uw sanitair volledig te bespiegelen. En wees tot slot niet bang voor donkere kleuren, zoals zwart. Zwart geeft uw badkamer een luxe, ontspannen sfeer.

Kies een highlighter

Maak uw high-end badkamer compleet met een uitgesproken highlighter, zoals: goud, zwart of koper. Door deze kleuren minimaal te accentueren, krijgt uw badkamer een high-end look. Deze accenten kunt u leggen op de rand van uw inloopdouche, de spiegels en bijvoorbeeld de verlichting.

Verlichting is key

De verlichting in uw badkamer maakt de sfeer. Onze ontwerper zal daarom met u kijken welke segmenten het best belicht kunnen worden en hoe u uw badkamer tot een geheel maakt. U heeft functioneel en decoratief licht nodig. U wilt enerzijds uw make-up in helder licht aan kunnen brengen, maar ook het licht kunnen dimmen voor een ontspannen schuimbad.

Bezoek de showroom van Bogaard Badkamers

Benieuwd welke badkamer het best bij uw wensen aansluit? Kom langs bij onze showroom in Almere Muziekwijk. We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Op maandagen bent u welkom op afspraak.

Operetteweg 42
1323 VB Almere
Telefoon: 036 531 4302

Openingstijden

 

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten